Ieder mens is weer anders. Het karakter, opvoeding, opleiding en werkervaring zorgen ervoor dat iedereen andere voorkeuren heeft. In je werk is het belangrijk dat je het naar je zin hebt. Bij rvmreclame vinden we daarom dat al onze mensen plezier in hun werk moeten hebben. Met elkaar zijn we een enthousiast team die met elkaar iedere klus weer klaren. Vanwege de gestage groei zijn we op zoek naar nieuwe mensen die ons team versterken en aanvullen. In dit artikel vertellen we je wat werken bij rvmreclame zo bijzonder maakt. Daarbij komen Dick en Elco, twee van onze medewerkers aan het woord.

Werken bij rvmreclame

De rvmreclame groep bestaat uit vier verschillende bedrijven, ieder bedrijf is gericht op zijn eigen doelgroep en/of product. Dit zorgt ervoor dat wij meerdere specialismen in huis hebben om deze opdrachten uit te voeren. Het huidige team bestaat o.a. uit een aantal specialisten, maar ook uit mensen die gespecialiseerd zijn in meerdere disciplines. Het uitgangspunt is dat zij met elkaar de opdrachten steeds weer voor elkaar maken. Om een indruk te geven hoe dit door onze werknemers wordt ervaren, vertellen Dick en Elco wat zij van hun werk en werken bij rvmreclame vinden.

Dick – Print operator

Dick is werkzaam als Print Operator. “Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het produceren van stickers. Deze stickers, van groot tot klein, worden geprint, gesneden en vaak ook gelamineerd. Wat mijn werk zo leuk maakt is vooral afwisseling en het specialistisch werk. Iedere dag wordt ik weer gemotiveerd door het mooie resultaat wat wij voor onze klanten maken. Wat voor mij het werken bij rvmreclame prettig maakt, is vooral de informele sfeer en de no-nonsense mentaliteit die er in het bedrijf heerst. Daarnaast maken we uitsluitend mooie dingen met een unieke uitstraling of uitvoering. Met het team maken we de opdrachten voor iedere klant weer in orde.”

Elco – Sign Maker

Elco is één van onze Sign Makers. “Mijn werkzaamheden bij rvmreclame bestaan uit het monteren van lichtreclame, (bedrijfs-)auto’s beletteren of wrappen, gevelreclame aanbrengen en naadloos full-colour behang plakken op locatie. Wat ik het meest leuk vind aan mijn werk is de afwisseling tussen klein en specialistisch werk en het aanpakken op een grotere klus. Bovendien werk ik iedere dag naar een mooi eindresultaat, ik maak eigenlijk alleen maar mooi werk. Werken bij rvmreclame is werken in een goede informele sfeer. Het belangrijkste is dat wij iedere opdracht als team aanpakken en opleveren.”

Ook mooie dingen maken?

Vanwege de gestage groei die wij al jaren ervaren zijn wij op zoek naar mensen. Zoals je hebt kunnen lezen, vragen onze werkzaamheden om iemand die handig is en graag aanpakt. Dit hoef je niet alleen te doen, samen met het team ontwikkel je jezelf naar het niveau dat je wenst. Wil je eerst ervaren hoe het is om bij ons te werken? Kom dan eens een dagje meelopen. Laat je overtuigen door de mooie dingen die we maken en het gezellige team waarmee je dit doet.

Zoek je uitdagend en afwisselend werk, met mooie resultaten? Neem dan contact op met Roelof van Middendorp. Telefoon: 06-198 071 73 E-mail: roelof@rvmreclame.nl