EVEN VOORSTELLEN

rvmreclame groep

Dagelijks zijn wij met ieder afzonderlijk bedrijf enthousiast bezig met het promoten van de producten en/of diensten van onze klanten. Ieder team beschikt over de juiste kennis en andere middelen om u als klant de juiste oplossing te bieden. Daarbij richten wij ons op het resultaat van uw onderneming.

Ontstaan tot nu

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de wereld van reclame, is Roelof van Middendorp in 2007 gestart met zijn eigen bedrijf, rvmreclame. Vanuit zijn vakkennis en enthousiasme voor het vak, is dit niet zonder succes geweest. In eerste instantie werd een pand in Zeewolde gevonden. Vanuit deze eerste vestiging is de gestaag groeiende klantenkring bediend. In 2012 werd een pand op industrieterrein De Stroet in Lunteren ingebruik genomen als dependance. In 2013 is dit de hoofdvestiging geworden en is de locatie in Zeewolde opgeheven. Vanuit de behoefte van de klantenkring is in 2013 tevens de rvmreclame groep gevormd. Daarmee hebben wij een reclamebedrijf voor iedere klantvraag.

Toekomst

Onze visie op de toekomst is, dat wij als rvmreclame groep, onze klanten met een persoonlijke benadering, resultaatgerichte reclamecampagnes leveren. Daarbij zullen wij ons hard maken voor een duurzame manier van ondernemen. Niet alleen in ons eigen bedrijf, maar ook in de reclame uitingen van onze klanten.

TEAM

Bij ons bent u geen nummer. Wij houden van persoonlijk contact en zetten ons 100% in voor reclame die past bij uw bedrijf. Alles helder op onze website. U ziet met wie u zaken doet!

Roelof

Roelof

Directeur

Greet

Greet

Directie / Administratie

Annelie

Annelie

Design director

Bertina

Bertina

Administratie

Jos

Jos

Planning / Signmaker

Mark

Mark

Signmaker

Martijn

Martijn

Signmaker

Rick

Rick

Signmaker

Jasper

Jasper

Signmaker

Dick

Dick

Print operator

Gerdine

Gerdine

Grafisch vormgever

Lisanne

Lisanne

Receptioniste

Janieke

Janieke

Receptioniste

WERK JIJ BINNENKORT BIJ ONS?

WERK JIJ BINNENKORT BIJ ONS?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen met een passie voor reclame! Neem gerust contact met ons op.

SOCIAL MEDIA

Kauwenhoven 48
6741 PW Lunteren
0318 - 83 03 01
info@rvmreclame.nl