Onderdeel van goede reclame is goed gezien worden. Hoewel ieder bedrijf weer een andere dienst of product levert, is er vaak een object dat gerelateerd wordt aan het bedrijf. De bekendste voorbeelden zijn een bedrijfswagen en een bedrijfspand. Om goed gezien te worden, kun je deze voorzien van een reclameboodschap. Door de jaren heen heeft rvmreclame veel van dit soort reclameboodschappen aangebracht. In dit artikel geven we daar een impressie van, ter inspiratie voor uw eigen reclame.


Reclame op bedrijfsauto

Een bedrijfsauto en dan met name de bestelbussen, zijn een ideale manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Ten eerste heeft een bestelbus een grote oppervlakte die van reclame kan worden voorzien. Maar belangrijker nog is dat de bedrijfsauto juist in de regio rondrijdt, waar de klanten zich bevinden. Rvmreclame heeft al vele bedrijfsauto’s voorzien van reclame, door zowel het beletteren, als het wrappen van de auto’s. Overigens kunnen wij ook aanhangwagens en voertuigen zoals motoren beletteren en/of voorzien van striping. In de onderstaande foto’s vindt u enkele voorbeelden:

Vrachtwagen reclame

Een vrachtwagen heeft, net als een bestelbus, een groot oppervlakte om reclame aan te brengen. De mogelijkheden hiervoor zijn daarom vrijwel onbeperkt. Groot voordeel van de meeste vrachtwagens, is dat zij door het hele land en daarbuiten rondrijden. Er wordt dus een groter publiek aangesproken dan wanneer er met een bedrijfsauto alleen in de regio wordt rondgereden. Naast de reclame voor het eigen bedrijf, kan een vrachtwagen ook worden voorzien van reclame van een ander bedrijf. Uiteraard is het aan de klant om hier afspraken over te maken, maar het kan een bron van inkomsten zijn. Rvmreclame is de aangewezen partner om de reclame aan te brengen, zie onderstaande voorbeelden:

Machine beletteren

Naast bedrijfsauto’s zijn er veel bedrijven die gebruik maken van machines. Wanneer een machine veel op locatie wordt ingezet, is dit een mooi object om reclame te maken. Rvmreclame heeft al de meest uiteenlopende machines voorzien van reclame. Maar bijvoorbeeld ook aanhangwagens hebben wij voorzien van belettering, logo’s en zelfs afbeeldingen. Zie onderstaande afbeeldingen voor voorbeelden van machines met belettering:

Beletteren van diverse objecten

Vanwege onze ervaring met beletteren, wrappen en andere vormen van reclame, brengen wij op de meest uiteenlopende objecten reclame aan. Steeds vaker worden wij ingeschakeld voor het ontwerpen en aanbrengen van (tijdelijke) reclame op bijvoorbeeld gevels. Dit gaat vaak om winkelpanden waarvan de huisstijl wijzigt, of een tijdelijke actie wordt gepromoot. Daarnaast komt ook voor dat wij voor evenementen reclame aan moeten brengen. Maar ook bedrijfspanden worden door ons regelmatig gerestyled. Materieel zoals bouwketen en materieelcontainers zijn ook ideale objecten om te voorzien van reclame. Deze worden immers ingezet bij de klant. Als het gaat om uw reclame, hebben wij in principe een oppervlakte nodig en de boodschap die u wilt overbrengen. De rest doen wij, zie onderstaande voorbeelden:

Zoekt u meer inspiratie voor uw reclame uiting, bekijk dan ook ons portfolio. Wilt u een afspraak maken om uw objecten te voorzien van reclame? Neem dan contact met ons op voor een ontwerp op maat.